Πως να φτιάξουμε ζύμη παιχνιδιού με δυο μόνο συστατικά (video)




Φίλες και φίλοι της μπλογκόσφαιρας γεια και χαρά σας.
Το τελευταίο διάστημα , όπως αρκετός κόσμος στην πλατφόρμα youtube , παρακολουθώ βιντεάκια για το πως να φτιάξω πλαστελίνη ή χλαπάτσα με απλά και εύκολα υλικά.
Και επειδή δουλεύω με παιδιά τα υλικά προσπαθώ να είναι μη τοξικά και χωρίς χημικές ουσίες.
Μέσα από αυτήν την αναζήτηση μου , είδα και αυτό το βιντεάκι για το πως να φτιάξουμε ζύμη παιχνιδιού με παιδικό αφρόλουτρο  και Άνθος Αραβοσίτου. . Η διαχειρίστρια  του βίντεο, εναλλακτικά προτείνει αν δεν βρούμε αφρόλουτρο για παιδιά (με χρώμα) , να προσθέσουμε οποιοδήποτε άλλο αφρόλουτρο έχουμε στην διάθεση μας...

Νωρίτερα , δοκίμασα άλλη μια συνταγή για το πως να φτιάξεις πλαστελίνη  με άνθος αραβοσίτου και κρέμα σώματος (8 κουταλάκια άνθος αραβοσίτου- 5 κουταλιές κρέμα σώματος  ) αλλά για λόγο που  αγνοώ η προσπάθεια μου απέτυχε . Στα σχόλια του βίντεο , οι απαντήσεις βέβαια  διίστανται  Κάποιοι κατάφεραν να φτιάξουν  την πλαστελίνη και κάποιοι (μάλλον οι περισσότεροι) όχι..
Έχετε εσείς δοκιμάσει κάποια απλή συνταγή για πλαστελίνη που θα μπορούσατε να μου προτείνετε στα σχόλια;  Θα χαρώ πολύ να  ανταλλάξουμε πληροφορίες αλλά και ιδέες σχετικά με αυτήν την νέα μόδα του διαδικτύου.

 Και έτσι... το ταξίδι στο μαγικό κόσμο της diy πλαστελίνης συνεχίζεται...!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: