Ένα σπιτάκι για τον Γούντυ τον Τρυποκάρυδο



Λάτρης των κουτιών  σε διάφορους χρωματισμούς και σχέδια  έφτιαξα ένα για το γραφείο μου , με ήρωα τον Γούντυ τον Τρυποκάρυδο .Αγαπημένο ήρωα κινουμένων σχεδίων των παιδικών μου χρόνων . Συνάδελφος από την διπλανή τάξη είδε το κουτί και της άρεσε και έτσι σκέφτηκα να φτιάξω ένα σπιτάκι για κάθε συνάδελφο . Σύνολο 3 κουτάκια . 

Τα κουτιά αυτά ουσιαστικά είναι σπιτάκια μια και στην μπροστινή όψη εμφανίζεται ο Γούντυ σε ένα ανοιχτό παράθυρο, άλλοτε τετράγωνο , άλλοτε στρογγυλό , διαφορετικό πάντως κάθε φορά..Σε κάθε πλευρά αυτού του σπιτιού υπάρχει και άλλη εικόνα όπως " δάσος με συννεφάκια" , "λουλουδάκια με συννεφάκια " , "σπιτάκι με χορτάρι" , " μανιτάρια με πεταλουδίτσες" "minie mouse" κ'α  (Φωτογραφίες πιο κάτω)

Τα κουτιά αυτά εκτός από διακοσμητικά είναι και χρηστικά . Ας πούμε στο δικό μου κουτάκι  βάζω μέσα κάποια μικροαντικείμενα χρήσιμα για το γραφείο μου . ..Βλέπετε καθώς  και εμείς  περιβαλλόμαστε  από  παιδιά  λόγω της εργασίας μας , διατηρούμε αυτή την παιδικότητα ...κλεισμένη αυτή τη φορά σε ένα χρωματιστό κουτί..!!`
























Δεν υπάρχουν σχόλια: