Βιβλιοπαρουσίαση

  Tις προάλλες σε μια προσπάθεια εκκαθάρισης κάποιων παλιών  αναρτήσεων, που δεν ταίριαζαν πια με τον νέο τίτλο του μπλογκ μου , από κεκτημένη ταχύτητα αφαίρεσα την παρούσα , που αφορά την παρουσίαση ενός βιβλίου μιας καλής διαδικτυακής φίλης της Ροδούλας Σερδάρη, που είναι μουσικοπαιδαγωγός και πολύ καλό παιδί! 


Παρακάτω δείτε κάποια βιογραφικά στοιχεία της αγαπητής Ροδούλας και ένα από τα βιβλία της "Η Αννούλα στην Κατασκήνωση" , που έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης και αγάπης από τα παιδιά!!






 Ροδούλα Σερδάρη

 Για μένα ζωή ίσον μουσική και εκπαίδευση. Έχω σπουδάσει κλασσική κιθάρα και ανώτερα θεωρητικά στο κεντρικό εθνικό ωδείο Αθηνών, και από το 1995 δουλεύω σαν μουσικός σε δημοτικά σχολεία, αλλά και ιδιωτικά νηπιαγωγεία. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου, χωρίς μουσική. Η αγάπη μου για τη μουσική και τα παιδιά, με ώθησε στο να γράψω ένα μουσικοπαιδαγωγικό βιβλίο για παιδιά, συνοδευμένο από το βιβλίο δασκάλου "Μαθαίνω μουσική παίζοντας τραγουδώντας και ζωγραφίζοντας" εκδόσεις Φ. Νακας 2004, επανέκδοση 2006. Το 2006 το συγκεκριμμένο βιβλίο εγκρίθηκε από το υπουργείο παιδείας, ενώ το 2009 αγοράστηκε από το υπουργείο, για τις σχολικές βιβλιοθήκες. Αυτή ήταν μεγάλη τιμή για μένα. Το 2006 έγραψα και το πρώτο μου παιδικό μυθιστόρημα "Η Αννούλα στην κατασκήνωση" εκδόσεις Κέδρος 2006. Η αγάπη με την οποία υποδέχτηκαν τα παιδιά την Αννούλα ήταν συγκινητική.
"Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ" Ένα βιβλίο με χρωματιστές ιστορίες εικονογράφηση: Νίκη Λεωνίδου
Περιγραφή
Φτιάξτε το σακίδιό σας και ετοιμαστείτε να περάσετε είκοσι υπέροχες μέρες στην κατασκήνωση μαζί με την Αννούλα και τις φίλες της. Θα δείτε πώς η Αννούλα, που πήγε σχεδόν με το ζόρι στην κατασκήνωση, πέρασε τελικά υπέροχα, και πόσο αυτό επηρέασε το χαρακτήρα και τις σχέσεις της με τους άλλους.








Δεν υπάρχουν σχόλια: